El Quadis CN Mataró segueix líder

El nou intent d'ascens del Quadis CN Mataró a la superdivisió masculina de tennis taula sembla que va pel bon camí.

I això que en la darrera jornada contra l'Escala va tenir més problemes dels previstos per desfer-se de l'Escala, equip situat en zona de descens. El partit va començar amb derrota de Xavier Peral contra Norbert Tauler per 2 a 3.

Yordi Jason Ramos, Jordi Fradera i aquest cop si Xavier Peral reconduien la situació guanyant els tres següents enfrontaments, i posant el partit amb un 3 a 1 favorable a l'equip de Flora Khasanova. Norbert Tauler aconseguia reduir les diferències guanyant el segon punt per l'equip gironí, però Yordi Jason Ramos aconseguia el definitiu 4 a 2, que permet seguir optant a la primera posició de la lliga regular.

A manca de 4 jornades per cloure la primera fase de lliga, l'equip mataroní lidera la classificació, amb quatre punts d'avantatge respecte l'Irun Leka Enea, que alhora té dos partits menys i que per tant podria empatar amb els mataronins.

Aquest cap de setmana, els bascos es posen al dia amb tres enfrontaments a terres catalanes.

La primera posició és la que busquen Mataró i Irun, perquè aquesta és la que permet tenir més opcions d'ascens. En la fase final hi ha un enfrontament directe entre els primers classificats de cada grup, el perdedor té una segona oportunitat enfrontant-se al vencedor de les eliminatòries entre segon i tercer de cada un dels dos grups.

Aquest cap de setmana els mataronins tornen a jugar a casa. Diumenge a les 11 del matí reben el cuer de la categoria, el Vasa Arroyo