El Quadis CN Mataró busca refer-se de les dues ensopegades consecutives

Aquest cap de setmana la lliga Premaat de waterpolo arriba a la darrera jornada de la primera volta. Un dels duels destacats el trobarem a la Josep Vallès entre el Mediterrani i el Quadis Mataró. Els mataronins busquen refer-se de les dues ensopegades consecutives. Tot i admetre la qualitat de la plantilla barcelonina, creuen que la profunditat de la seva banqueta pot jugar al seu favor.

El Quadis Mataró tancarà demà al migdia l’any 2018 amb un partit a la piscina Josep Vallès contra el Mediterrani. Ho fa tot just després d’encaixar la tercera derrota de la temporada, això sí, la segona consecutiva.

Els mataronins, que han fet el millor inici a la categoria, han vist trencades les opcions d’aconseguir mantenir el ritme dels primers classificats, després de les derrotes a l’Escullera contra el cenebé i de dissabte al complex esportiu Joan Serra contra l’Atlètic Barceloneta.

De fet la primera volta la tanquen dissabte contra El Mediterrani, l’equip que li disputa la quarta posició. Ara mateix empaten a 21 punts, tot i que es tracta d’un fet anecdòtic, perquè les posicions només són importants al final de la lliga regular.

<div id='embed-alacarta-4374' style='width: 100%;height:100%;'></div><script src='//www.alacarta.cat/js/embed.js' data-container='embed-alacarta-4374' data-src='5c1a0326155d8f3ed0116312'></script>