El Municipal del Centenari millora la instal·lació elèctrica

Visita als treballs de millora de la instal•lació elèctrica del camp municipal d'esports del Centenari. Una reforma que ha consistit en la substitució de les línies generals i els quadres -de protecció i comandament-  dels vestidors, oficines, lavabos i la il•luminació del camp. Un canvi que també permetrà utilitzar mesures d'estalvi energètic, com ja es produeix en diverses instal•lacions de la capital del Maresme.

Les millores a la xarxa elèctrica del camp del Centenari, o les obres d'accés a la pista del Palau Josep Mora, que estan acabant aquesta setmana, són alguns dels exemples de les diverses millores a instal•lacions esportives que aquest estiu ha realitzat l'Ajuntament de Mataró.

Degut a les obres de reforma general de la instal•lació elèctrica les primeres sessions d'entrenament del primer equip del CE Mataró s'han realitzat al municipal del Camí del Mig.
El club, però, es mostra molt satisfet de les millores realitzades al camp, veient-les com un pas endevant pels seus esportistes i la resta d'usuaris.

També s’ha realitzat una solera de formigó a la part superior de la graderia, que fins ara era de sauló.
Les obres han anat a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet SL per un import de 125.235,00 €.