El Joventut Handbol guanya La Roca després de 8 anys

El Joventut Handbol Masculí enceta una nova ratxa de victòries. Dissabte en va fer la primera després de dues jornades on només s'ha sumat un punt.

La nova vistòria ha estat contra La Roca, equip que el Mataró no guanyava des de la temporada 2010/2011, i ho ha fet amb un contundent 27 a 24. El resultat ha estat fruit d'un partit en el qual s'han complementat totes les parts que es necessitaven: bona defensa, bon atac, i bona porteria. En conseqüència s'ha assolit una molt bona primera part, la qual acabava amb 14 a 7, i de retruc una segona que sentenciava el partit, malgrat algun que altre moment de relax.

El Mataró ha pogut vèncer al quart classificat, fet que els jugadors han celebrat com si es tractés d'una final. Tot i que a aquesta alçada de la temporada, i amb la permanència gairebé assegurada, fins que matemàticament no ho estigui, cada partit sí que serà una final.

Com a curiositat, a la banqueta contrària donava ordres Hector del Pino, ex-entrenador mataroní, que tot i conèixer els groc-i-negres, no va poder evitar la derrota.

 

Informa: E. Manchado / E. Andrés