El Grupo Marthe Mataró B se la juga al Palau

El Grupo Marthe Mataró que va estar millor ens els primers minuts del primer encontre però va acabar cedint, un fet que s’ha repetit molts cops aquesta temporada. Finals ajustats, derrotes en encontres on s’ha dominat i on fins i tot s’ha jugat bé. Des del conjunt unionista però es té molta confiança en el segon partit, davant la seva afició en un Palau d’Esports Josep Mora que sempre és una pista difícil pels rivals. 

De fet el factor camp és un dels punts forts als quals s’aferra l’entitat unionista, conscient del seu potencial i sabent que és l’únic sènior que es manté encara actiu aquesta temporada, pel que esperen omplir les graderies.
Si ens fixem en el partit d’anada, al Nou Pavelló Puigvert, el Castellar va aconseguir molts punts des de la línia de tres, un fet que serà difícil veure novament. Aquesta situació va generar moltes segones oportunitats que vallesans van aprofitar i maresmencs no van saber frenar. De repetir-se, el Castellar tindrà totes les de guanyar, i en aquest sentit és on el Mataró vol incidir més. En cas de victòria groga, s’haurà de jugar un tercer partit, el tercer de la sèrie que servirà de desempat i serà el definitiu. De moment, espera el segon aquest dissabte  a partir de les 18.05h. Si s’empata l’eliminatòria, la definitiva es durà a terme diumenge 2 de juny a les 19h.