El Futsal li té la mida presa al Manresa

El Futsal Aliança Mataró demostra que li té la mida presa al Manresa i el torna a guanyar com ja ho va fer a l'anada. Triomf amb un resultat clar, 6 a 2, que no explica realment què va passar. Els manresans van començar bé i de fet van dominar la primera meitat. Es van avançar fent el 0 a 1 i van fer també l'1 a 2. Tots dos gols van ser igualats però per un Futsal que va saber resistir. 

I just començada la segona meitat es van girar les tornes i van ser els mataronins els que van colpejar primer. 3 a 2 que es va mantenir fins al tram final. Fins que va arribar el quart. Quedaven tres minuts i el Manresa se la va jugar de 5. Però el Futsal va seguir fent molt bé la seva tasca defensiva.

Va ser aquí quan el resultat va prendre la seva forma definitiva. Dos gols, de Del Barco i del Porter Isaac, que van tancar un partit per emmarcar del Futsal. Una victòria doncs que serveix per apuntalar la tercera plaça, sobretot desorés de l'empat de l'Escola Pia, i per amenaçar directament en canviar les posicions amb el Manresa. Bo i això, compte amb el proper partit, toca visitar el líder imbatut.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla