El Futsal es juga la 3a plaça davant la seva afició

Després de dues victòries a domicili, el Futsal Aliança Mataró torna a jugar davant la seva afició. Ho farà dissabte a les 8 del vespre. El rival a batre serà l'Escola Pia Sabadell, que ara mateix és quart i només un punt per sota els mataronins. L'equip arriba en un bon estat de forma després de vèncer al Cover Premià a la Copa Catalunya i a L'Hospitalet a la lliga.

A banda de l'esperit competitiu, l'equip sempre ha estat capaç de fer pinya. El grup s'ha unit en els moments delicats i ara es troben en una situació que tots haguessin firmat des d'un principi.

El partit contra els sabadellencs serà clau per assolir l'objectiu de l'equip, el de classificar-se per la Copa del Rei. Amb una victòria aconseguirien virtualment la tercera posició a falta de dos encontres per disputar. És per això que l'entrenador del Futsal demana que el Teresa Maria Roca estigui ple per animar la plantilla.

Cal destacar que els vermells es mantenen vius a la Copa i es troben a només una victòria de jugar la Final Four. La temporada, doncs, està sent bona i competiran fins el final per acabar de rematar-la.

 

Informa: P.Costa