El Futsal Aliança Mataró torna a la 3a plaça

Encara queda temporada per endavant a la segona divisió B de futbol sala, però el Futsal Aliança Mataró necessitava d’una alegria com la d’aquest cap de setmana per seguir la temporada amb il•lusió.

El rival era propici per obtenir la victòria, i al final el Futbol Sala Cerdanyola acabava cedint per 5 gols a 2 en el poliesportiu Teresa Maria Roca. La recompensa, momentània, és la tercera plaça que ara ocupa l’equip mataroní aprofitant l’empat entre l‘Escola Pia de Sabadell i el Pallejà. Una tercera plaça que dona accés a la propera edició de la Copa del Rei i que l’equip mataroní intentarà obtenir. Malgrat que el rival era d’inferior categoria, el duel de dissabte va ser complicat tal i com explica el tècnic Albert Sabaté.

Un dels protagonistes del partit va ser Joel Ciscar autor de dos gols. El primer que situava l’empat a 1 al final del primer temps. Ell mateix, ja a la segona part, marcava el 2 a 1, en un partit que es va acabar trencant del costat local fins arribar al 5 a 2 final. 

L’ambient que es va viure a la graderia també va ser un punt a favor, un aspecte que l’equip confia que es repeteix-hi el proper cap de setmana contra el Manresa, en aquesta ocasió diumenge al migdia.