El Futsal Aliança Mataró perd en els darrers segons

El Futsal Mataró no pot sumar cap punt davant de la Union de Santa Coloma, en un partit molt ajustat on els dos equips van tenir les seves opcions per aconseguir la victòria. El Futsal Aliança va provar de carregant molt en el seu joc de 3 amb pivot, i amb la Union aprofitant els errors de l'equip d'Albert Sabaté. Però als darrers compassos i jugant de 5, un error en la passada va permetre als visitants emportar-se la victòria. Petits errors que segons el tècnic van més enllà d'aquesta darrera passada.

Una de les notes positives del partit va ser el debut en lliga del brasiler Heiderson Fernandez, que degut a uns problemes burocràctics no havia poigut debutar fins aquest dissabte.El propi jugador brasiler va ser golejador del partit i destaca aquest fet com a una de les coses positives que pot aportar a l'equip.

L'equip se situa vuitè, a terra de ningú, amb el descens lluny i la part alta massa lluny, però amb les ganes de marcar-se objectius més a curt terminit que el permetin trencar amb la ratxa de 3 partits sense guanyar.