El Futsal Aliança Mataró, classificat per a la Final a 4 de la Copa Catalunya

El Futsal Aliança Mataró jugarà la final a 4 de la Copa Catalunya. El seu rival de semifinals serà l’Industrias Santa Coloma o el Futbol Club Barcelona. Per aconseguir aquesta gesta històrica (només l’havia aconseguit un cop ara fa deu anys) ahir va derrotar als quarts de final al Cerdanyola.

Dimarts de Copa Catalunya al Teresa Maria Roca, i dimarts històric pel Futsal Aliança Mataró. 10 anys després d’haver-se classificat per primer cop per disputar una final a 4 amb els millors del futbol sala català, l’equip mataroní va aconseguir ahir a la nit, de nou, el passi en una fase final que no es jugarà fins el proper mes de setembre. No li va ser fàcil, va haver de superar un Cerdanyola que mentre a la lliga pateix per mantenir la categoria, a la Copa ha fet una temporada espectacular i al Teresa Maria Roca va posar amb molts problemes a l’equip dirigit per Albert Sabaté. 

Els mataronins estan fent una temporada gairebé perfecte. Classificats pel primer objectiu, la final a 4 de la Copa Catalunya, ara només queda certificar la tercera plaça que els permetria una altra fita, aquest cop si que sense precedents, que és la de ser tercer de la segona divisió B i guanyar-se una plaça per disputar la Copa del Rei. Aquest segon objectiu, però prioritari del staff tècnic passa per guanyar dissabte a les 6 de la tarda.

El partit de dissabte es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio.