El Club de Rem Mataró comença la Lliga Catalana de Llagut Català

Autor fotografia: Albert Corts

Arenys de Mar ha estat l’escenari de la primera prova de les regates de Llagut Català, amb la participació del Club de Rem Mataró. Els coneguts com a 'Capgrossos' van tornar a participar-hi amb les seves habituals 4 embarcacions, veterans i absoluts, tant masculins com femenins, així com amb un equip femení format per un mixt de remers cadets i juvenils amb el Club Nàutic Premià.

En aquesta primera regata el millor resultat el va aconseguir el sènior femení, quedant a pocs segons de la primera posició de la final A. El Club Rem Badalona es va imposar després d’una mala sortida de les mataronines.

Tot això en una pretemporada diferent a l’habitual perquè, durant aquests darrers mesos, l’equip femení ha estat entrenant i competint en la modalitat de Llaüt Mediterrani. Una disciplina que requereix d’una tècnica diferent a la del Llagut Català. El resultat en el campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani disputat a Banyoles, però, és prou destacat aconseguint una segona plaça. Per tant l’equip sènior femení del club segueix demostrant estar entre les millors embarcacions en les dues disciplines.

De fet l’equip absolut femení va ser la única de les 4 tripulacions del Club Rem Mataró que va aconseguir accedir a la final A. Les altres van haver de conformar-se amb una final B. El sènior masculí va acabar tercer, el veterà masculí segon i el veterà femení quart de les seves respectives finals B

El calendari de l’equip mataroní seguirà ara un ritme frenètic, amb competició cada cap de setmana. Des d’Arenys de Mar fins la darrera de les regates el proper 4 d’agost.