El Club de Rem Capgrossos aconsegueix una segona posició a Lloret de Mar

Les veteranes del Club de Rem Capgrossos de Mataró assoleix la segona posició a la regata de Lloret de mar. Després d’una bona cronometrada que les va permetre entrar amb comoditat a la Final A, les veteranes van fer un bon paper contra les bogadores de Cambrils, Premià i Deltebre, finalitzant la regata en segon lloc. Una segona plaça que permet a les mataronines escalar una posició a la general, passant del tercer lloc al segon a falta d’una regata per finalitzar la Lliga Catalana de Llagut. Pel que fa al veterà masculí, van poder accedir a la Final B on van quedar tercers a 9 segons del Flix, segon classificat. Ara mateix, els veterans són sisens a la general.

El sènior femení, per la seva banda, van pagar dues penalitzacions de deu segons a la cronometrada, que les va condemnar a disputar la Final B. Una final B que van guanyar i que els permet refermar la tercera plaça a la general, però que les allunya de les opcions de lluitar pel títol.

Per la seva banda, el sènior masculí del Club de Rem Capgrossos Mataró es va classificar per primera vegada per una Final B, el que suposa un pas més en la seva formació. A la regata, van finalitzar en quarta posició de la Final B. A falta d’una regata, el sènior és dotzè a la classificació general.

La propera regata es disputarà el 17 de setembre a la cala Santa Cristina de Lloret de Mar.