El CJH Mataró B acaba subcampió a la Copa Federació

La Copa Federació ha viscut la segona edició de les seves finals per categories. I Mataró n'ha estat una de les seus. El Teresa Maria Roca va acollir les finals cadet masculina, sènior femenina, Quarta Catalana Sènior Masculina i 2a i 3a Catalana sènior masculina. Una categoria, aquesta darrera, que jugaven CJH Mataró B, contra La Garriga. 

Els amfitrions però no van poder aconseguir el títol i van perdre per 30 a 27 en un duel decidit al darrer minut. Una tònica que s'ha repetit quan s'han enfrontat entre ells a la lliga. Pel Mataró, que a la lliga es va quedar a un punt de disputar les fases d'ascens, aquesta copa era important per tancar la temporada amb millors sensacions. 

Per arribar a la final, els groc i negre havien eliminat a semifinals al vigent campió, el Sant Fos. Un partit disputat dimarts on el resultat no es va decidir fins al darrer segon. A la final de 4a Catalana va guanyar l'Associació Esportiva Aula al Gavà mentre que a la sènior femenina va ser el Terrassa qui es va desfer, d'un gol, del Santpedor.

Informa: F.Andrés/ R.Raventós