EL CH Mataró vol ampliar distàncies, Tordera i Arenys tornar a guanyar

El líder de l'OK Plata, el CH Mataró, rep dissabte el Shum en un clàssic ja de l'hoquei patins català. Es tracta sens dubte d'un dels partits més atractius de la jornada, ja que els de Maçanet de la Selva són els quarts classificats, es troben a 5 punts del Mataró i compten amb el màxim golejador de la divisió, Roger Presas, que ha marcat 10 gols. Els mataronins en canvi destaquen per tenir una plantilla equilibrada des dels golejadors als porters.

Si el segon i màxim perseguidor del Mataró és el Vilafranca, el tercer és el Palafrugell, que empata a punts amb els del Penedès. Un Palafrugell que rebrà la visita del Tordera. Els maresmencs pretenen ampliar el bon moment després d'aconseguir el primer triomf de la temporada.

Mentrestant l'Arenys el que busca és trencar dinàmiques. Concretament la d'empats. En porten 3 de seguits amb la qual cosa bo i no perdre han sumat tan sols 3 dels darrers 9 punts en joc. Marc Comalat té clar que els detalls marquen les diferències. El rival de l'Arenys serà el Sant Feliu, el cuer i ara únic equip que no ha guanyat cap partit. L'encontre es disputarà diumenge en l'horari habitual, un quart d'una del migdia.