El CE Mataró jugarà diumenge el seu primer partit de pretemporada

Després de la primera setmana d’entrenament el Club Esportiu Mataró 2019/2020 es mostra per primer cop en un partit diumenge a les 8 el vespre a un estadi amb història, com és el de la Bòbila.
Els mataronins s’enfronten al Gavà, un dels equips punters de la primera catalana, però que jugarà a l’altre grup, i per tant no coincidiran amb els mataronins.
Després d’una setmana amb molta càrrega física, demà a les 8 del vespre serà un bon moment per veure sobre el terreny de joc l’estil de joc del tècnic Raul Monroy i per veure, també, alguna de les noves incorporacions, que segur que ja disposaran de minuts.

Qui també juga, en aquest cas diumenge a les 7 del vespre, és el Vilassar de Mar. Els maresmencs s’enfronten al municipal Xevi Ramon a l’Espanyol B, en partit de Copa Catalunya. L’equip vilassarenc, dirigit pel mataroní Alberto Aybar, provarà de donar la sorpresa davant un dels equips revelació de la passada temporada a la segona divisió B i que es va quedar a les portes de poder jugar el play off d’ascens.