Després de Willemsz i Gual, la llista de fitxatges de la Sirena seguirà

Anna Gual defensa una acció d'Anni Espar (Fotografia:Josep Arnau - Atelier Photo)

La Sirena Centre Natació Mataró està sent un dels protagonistes del mercat de fitxatges de la divisió d’honor femenina i els seus moviments l’han portat a ser un dels equips que ha aconseguit moure’s millor durant aquests primers dies. Ahir a la tarda, de fet, oficialitzava el fitxatge de la internacional amb Espanya, Anna Gual. El segon fitxatge de la Sirena per la propera temporada explicava les raons que l’havien portat a acceptar la oferta del Centre.

La nova Sirena s’ha criat, waterpolísticament parlant, al Mediterrani i de l’equip del barri de Sants va fer el salt cap a la lliga italiana amb la Roma. Allà va cridar l’atenció de Micky Oca que l’ha convocat per les darreres competicions internacionals amb la selecció espanyola. D’Itàlia va tornar la temporada passada per ajudar el Sant Andreu a fer ombra al Sabadell i amb l’equip barceloní ha estat sots campiona de lliga, sots campiona de Copa i ha disputat la final a 4 de la Copa LEN. A Mataró aspira de nou a ser un dels equips capdavanters i que aspiri a tot, i que la seva nova entrenadora i pugui esprémer tot el waterpolo que té dins.

L’any olímpic està portant a moltes jugadores de la selecció espanyola a canviar d’equip. I e principal damnificat sembla que són Sabadell i Sant Andreu, curiosament els dos protagonistes del darrer campionat. En canvi Mataró i sobretot Terrassa estan movent-se molt bé en el mercat de fitxatges. Si això li afegim el pes que ha agafat el Mediterrani ja aquesta darrera temporada, es preveu la lliga més igualada dels darrers anys. .

Després de les incorporacions de Debby Willemsz a la porteria, i d’Anna Gual, aquesta setmana el club podria anunciar un nou fitxatge. I és que cada cop són més els rumors que situen a Anni Espar, una de les referents del Sabadell, en òrbita mataronina... de fet, el fitxatge d’Espar podria ser cosa d’hores