Derrota per seguir creixent

El Futsal Aliança Mataró va viure diumenge un matí singular al Teresa Maria Roca. Una jornada per recordar bo i la derrota enfront el Castelldefels. Davant un pavelló ple a vessar els mataronins van començar molt bé, provocnat les errades constants dels seus rivals. En una acció aïllada però arribava el 0 a 1, un cacau imparable d'Andresito. El Futsal va poder fer l'empat. Al descans però s'hi va arribar amb l'1 a 2 que no feia justícia al plantejament inicial dels locals.

A la represa però el Castelldefels va meréixer fer el tercer i el quart. Va fer-se amo i senyor del partit tot i que només va acabar fent el tercer. I amb l'1 a 3, en el pitjor moment de l'encontre pel Futsal, l'equip va saber fer petits progressos per entrar dins l'encontre. Primer amb el 2 a 3, i després amb l'empat. Pol Novo s'anticipa a Ari Santos, marxa fins a línia de fons i li deixa a Medina perquè empati. 

Un moment de comunió entre equip i graderia que oferia uns darrers 4min per somiar. Però dos grans gols del Castelldefels va deixar sense premi al Futsal, que va trobar a faltar més encert per part seva. La propera setmana l'espera el Canet, on els mataronins buscaran recuperar la línia vencedora.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés