Campions d'hivern i invictes

Primera volta de somni. 13 partits jugats, 10 victòries, 3 empats i cap derrota. Unes xifres de rècord pel CH Mataró que segella per primera vegada una primera part de campionat imbatut. Ho fa amb un triomf clar contra el Raspeig per 8 a 3 que remata a la segona part. S'avançava el Mataró amb gol de Cantero al minut 4 de la primera, i el seguien els gols de Carbonell i Romero al 15 i al 16.

Els alacantins van tornar els cops gràcies a la punteria d'Arché, el referent històric d'aquest Raspeig. Xicota a les acaballes de la primera part deixava mitja feina feta que s'acabaria a la represa. Romero al tres de la segona i Lladó, que posava el 6 a 2, deixaven coll amunt la remuntada visitant, bo i el gol de Velasco. La festa l'arrodonien Cantero i de nou Xicota per deixar el 8 a 3 a l'electrònic.

5 gols dels 8 jugadors de pista dels que disposava Larrea, fet que denota la gran profunditat de plantilla del Mataró. Gràcies al triomf, i a l'empat a dos entre Taradell i el Liceo, els mataronins ja són a 8 punts del Taradell i a 10 del Liceo, tercer. Espera una segona volta apassionant.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés