Calella viu l'ambient de la Volta

Els primers dies de la Volta es viuen intensament  a la comarca del Maresme.

Ahir en el primer dia de la competició ja van ser molts els aficionats que s’acostaven a Calella per tal de veure la sortida de la prova i fer-se fotografies i demanar autògrafs. Com la Maria Cinta, que de Vinarós buscava un autògraf del campió del Món Alejandro Valverde.
A Callela, però, també hi trobàvem alguns mataronins, que no volien esperar-se a avui i caminaven pels carrers de la part hotelera de Calella buscant as seus ídols. 

De fet ahir el director de la Volta, Ruben Peris, explicava a Mataró Audiovisual que un dels objectius de la organització és que la gent surti al carrer a gaudir de la competició, que alhora es pot veure arreu del Món mitjançant la retransmissió televisió. 
Entre els ciclistes vam poder escoltar les paraules de Marc Soler un dels catalans amb opcions a podi i fins i tot a victòria, tot i que l’equip Movistar presenta grans ciclistes en aquesta prova. I També amb un dels molts ciclistes estatals que hi participen, com és el cas de Fernando Barceló de l’Euskady Basc Country. El primer nom destacat d’aquesta volta, però, és el ciclista holandès del Lotus Thomas de Gendt. Un nom més a una llarga llista que fan que la d’aquest any sigui una de les edicions amb millor cartell. Així ho creu el seu director, Ruben Peris.

Calella ja fa 8 edicions que acull la sortida de la Volta.