Aquest CE Mataró no té qui el pari

Es preveia un partit tens, complicat i on els nervis estiguessin a flor de pell. Així que res millor que marcar un gol de mig camp per rebaixar l'ambient. Pocs s'haguessin imaginat un inici així, i molt menys els aficionats locals. Però Kike Amador va veure el porter rival avançat i en un camp de dimensions més reduides va trobar a la perfecció l'espai per fer el 0 a 1. 

Per si això fos poc al minut 20 l'àrbitre va xiular penal favorable al Mataró per mans de Diarra. Pedro Pareja no va fallar i el Mataró es va situar 0 a 2, resultat amb el que es va arribar a vestidors. Vestidors als qui ja havia entrat a la mitja hora de joc el porter Moran, qui s'havia ressentit de la seva darrera lesió.

Però el guió hagués estat massa fluix d'aquesta manera per un partit d'aquesta importància i al 10 de la segona va començar l'emoció. Penal favorable al Turó de la Peira, expulsió d'Adrián Simón per doble groga i gol de Dani Moreno. A manca de 15min per acabar el partit, segon penal pel Turó. Moreno enganya de nou Pol Andiñach però estavella la pilota al travesser. I de perdonar el 2 a 2 a encaixar el tercer i definitiu després d'un bon contraatac mataroní. Una jugada treballada durant la setmana que materialitzava Ricky Castrillo. Tres punts que no són ni de bon tros definitius però que suposen, sense cap mena de dubte, un cop d'efecte important a la lliga.

Ara el Mataró és a tres punts del Turó la Peira i també li guanya l'average. El Montcada, el tercer, també va perdre. Però a manca de 10 jornades pel final queda molt de blat per recollir fins que el Mataró el pugui al sac. Propera jornada, visita del Valldoreix al camp del Centenari.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés