Allstar de rècord

L'ALLSTAR 2019 de Copa Catalunya de bàsquet va reunir més de 3.500 persones durant tot el cap de setmana. L'esdeveniment, organitzat entre la Federació Catalana de bàsquet i La Xarxa consolida aquesta tercera edició en un Nou Congost de Manresa entregat als jguadors.

Dissabte va ser el torn pels equips masculins, on hi va jugar el mataroní Jordi Serra. Va ser a pista un total de 13min en els que va anotar 6 punts i va capturar 3 rebots. El partit no va decebre i va acabar en un emocionant 91 a 94 amb un triple en la darrera acció de Portella que no va entrar.

Just després, va venir el torn del concurs d'esmaixades on l'ex boetista Marquie Smith defensava títol, tan del 2017 com del 2018. Aquest cop però, no va poder repetir ja que venia lesionat del canell dret.

Diumenge tocava el torn del femení, on la representació mataronina es triplicava per quatre. Àlex León a la banqueta i Ari Magrinyà, Andrea Cobo i Clara Solé a la pista. 

Magrinyà va disputar 17 minuts, anotant 3 punts, capturant 3 rebots i assistint en una ocasió, Cobo en va jugar 15 amb 7 punts convertits i Solé va ser va ser-hi durant 17min amb un total de 8 rebots i 4 punts. El més important, però, que tothom jugués. L'ambient era desenfadat, tal i com ho demostra Àlex León.

El duel va acabar 58 a 56 favorable a la Conferència Nord. Just després, el concurs de triples amb la participació de Cobo. No va poder accedir a les semifinals després de converitr 4 llançaments. Aquest ALLSTAR del 2019 ha viscut el seu gran rècord d'espectadors en l'aposta més ambiciosa de l'organització.