1200 alumnes practiquen esport celebrant el Dia Mundial de l'Activitat Física

El Consell Esportiu del Maresme ha tornat a omplir el Nou Parc Central de Mataró amb classes de 3r de primària de diverses escoles, per tal de celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

Una de les eines per correspondre el compromís per inculcar els hàbits saludables a petits i grans.

Aquest any han estat 25 les escoles de Mataró que hi han participat, adherint-se per primer cop l'escola d’educació especial les Aigües.

En total més de 1.200 inscrits, seguint amb l'evolució de participants en aquesta cita i seguint la línia de creixement pel que fa a la pràctica esportiva entre els més petits.

L’objectiu d'aquesta i la resta de les jornades que es fan a Catalunya és promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica sobre l’esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents.

El Dia Mundial de l’Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món cada 6 d’abril i Catalunya hi està participant entre l’1 i el 30 d’abril per desè any consecutiu, amb diverses iniciatives de promoció arreu del territori sota el lema “Activa la vida, millora la vida”.