El Mis Ibèrica Mataró, a la final de la Copa de la Princesa després de superar el Jolaseta

El Mis Ibèrica Mataró s'ha imposat per 2 a 6 al Jolaseta i ha aconseguit un dels dos billets per la final de la Copa de la Princesa. Un partit que els de Quim López han encarrilat a la primera meitat amb gols de Àlex Cantero, Èric Florenza i Pablo Fernández. A la segona meitat, però, els amfitrions han tret l'orgull i s'ha volcat en atacar. Una insistència que ha tingut premi: Ignacio Rodrigo ha retallat distàncies amb l'1 a 4 a l'inici de la segona part.

L'alegria ha estat breu perquè Jordi Bartrès, a deu minuts pel final  ha fet el cinquè gol mataroní tot. Un resultat que es mantindria fins els últims quatre minuts. Cantero feia el seu segon gol que ha estat contestat ràpidament pel Jolaseta amb el 2 a 5.

A partir d'aquí dues blaves pels locals han escalfat el partit. El resultat i les exclusions temporals han encès els ànims de la grada i l'afició fins que el partit ha acabat. De fet el Jolaseta ha acabat amb sis targetes blaves i una vermella, gairebé totes als últims instants de partit de partit. Guillem Molist ha fer el gol final pels mataronins.

Un resultat que podria haver estat més ampli si no haguès estat pel porter del Jolaseta, Juan Barrenechea, que ha aturat gairebé tots els xuts mataronins fins que ha hagut de ser substituït per lesió.

A la final el Mis Ibèrica Mataró s'enfrontarà al Calafell, que va guanyar per 1 a 3 al Sant Cugat.