El Tecnocampus organitza una sessió per facilitar la compra i venda d'empreses

El Tecnocampus acollirà el 28 de març la “Matinal de Reempresa”. Un esdeveniment centrat en la compra-venda d’empreses amb entrevistes entre venedors i compradors de petites i mitjanes empreses i xerrades dirigides als dos perfils. L’acte l’organitza el Centre de Reempresa del TecnoCampus, un dels més de trenta que hi ha a la demarcació de Barcelona. Aquests centres van néixer l’any 2011 gràcies a una col·laboració entre la patronal CECOT, Autoocupació i la Diputació de Barcelona amb l’ojbectiu d’evitar el tancament de petites i mitjanes empreses i preservar-ne els llocs de treball. 

Durant els 7 anys que porta en marxa el projecte, a nivell català Reempresa ha assolit les 2.000 empreses cedides, evitant que es perdessin més de 6.000 llocs de treball. Carme Navas apunta que és més fàcil reemprendre una empresa que ja està en marxa perquè, entre d’altres motius, es pot aprofitar la feina feta per qui la va posar en marxa i ja disposa d’una cartera de clients i treballadors i proveïdors que coneixen el negoci.

L’acte tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia a la Sala Laia l’Arquera i el Foyer del Tecnocampus. Per assistir-hi, tant els venedors com els compradors d’empresa s’han d’inscriure al web matinal.reempresa.org.

Informa: S.Ruiz