El projecte “En Xarxa” vol ajustar les borses de treball a les necessitats de les empreses

Logotip En Xarxa

El Consell Comarcal del Maresme juntament amb els 30 municipis de la comarca impulsen "EnXarxa". Es tracta d'una iniciativa que pretén connectar els empresaris i emprenedors amb els serveis de promoció econòmica locals per generar oportunitats d'ocupació a la comarca. La idea és que les borses de treball connectin amb les ofertes reals de les empreses i les seves necessitats. El Consell Comarcal actua com a paraigües però també aporta el lideratge i suport als municipis per relligar l'oferta i la demanda.

Com a base pel projecte "EnXarxa" s'està fent una prospecció de les empreses i emprenedors del territori. Ara per ara l'ens comarcal està potenciant la internacionalització de les empreses alimentaries del territori i també el paper de les dones en l'àmbit logístic. També es treballa de la mà de Mataró en la recuperació i expansió del sector del tèxtil.

El proper dia 26 d'abril es presentarà el projecte "En Xarxa" a Can Jonc a Alella en una jornada que se celebrarà de 4 de la tarda a 8 del vespre.