Carlos Martínez, nou president de PIMEC Jove

El nou president de PIMEC Jove, Carlos Martínez, es marca com a principal repte en el seu nou càrrec crear xarxa per noves oportunitats. Així ho ha assegurat durant una entrevista al Mataró al dia en la que també ha detallat que a dia d’avui el panorama dels empresaris i emprenedors joves del Maresme està força atomitzat. Segons la seva pròpia experiència, les trobades de networking sempre acaben aportant alguna cosa a les empreses que comencen, tenint en compte el potencial empresarial de la comarca.

Martínez, impulsor de l’empresa Epinium, va estudiar tant el grau com el màster al Tecnocampus. Segons detalla els empresaris de Mataró i el Maresme compten amb una situació privilegiada per la connexió que es crea entre el coneixement de la universitat amb les empreses, moltes d’elles a l’avantguarda de la tecnologia i la innovació. Un vincle molt potent que, segons el nou president de PIMEC Jove, caldria potenciar.

Una de les principals preocupacions dels joves empresaris és, a hores d’ara, poder fer front amb poca liquiditat, a la morositat d’algunes administracions.

 

Informa: C.Sánchez