Txarango és el cap de cartell de les Dissantes 2018, que canvien d'emplaçament

Txarango és el cap de cartell de les Dissantes d’aquest 2018. Aquest acte multitudinari i festiu en favor de la discapacitat arriba a la seva sisena edició i presenta més novetats: el canvi d’emplaçament. D’aquesta manera les Dissantes abandonen l’Espai Firal del Nou Parc Central i aterren a la Platja del Varador. Una novetat que arriba, segons la Fundació El Maresme i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, per garantir totes les mesures de seguretat dels assistents a la festa. 

La capacitat de la Platja del Varador es calcula per a més de 50 mil persones, tot i que s’espera que els concerts de les Dissantes n’apleguin al voltant de les 30 mil. A més del canvi d’emplaçament s’ha anunciat aquest dimecres l’autor del “Jo sóc com tu” d’aquest any, els Mataró Rumba All Stars. Ells mateixos seran també els encarregats de tancar la nit de les Dissantes i donar pas a la sessió de discjòqueis amb Pawesome and Kieb. Abans de la rumba qui prendrà l’escenari serà una de les promeses catalanes més seguides: Suu. I un dels grups que representa millor l’essència d’una festa major és Germà Negre, que també tocarà aquest any. Des de la Fundació El Maresme valoren que Txarango vulgui repetir a les Dissantes i posen en valor el seu potencial per arribar a tot tipus de públic.

Les Dissantes arriben a la sisena edició plenament consolidades com a una de les festes multitudinàries més importants de la ciutat destacant les persones amb diversitat funcional com a grans protagonistes.

Informa: M.Gómez / E.Andrés