Tret de sortida a la Festa Major del barri de la Llàntia

Arriba la Festa Major del barri de la Llàntia amb activitats per a tots els públics. Una festa que engega un dia més tard del previst, començant dissabte en comptes de divendres, per falta de personal. Així tota la programació de divendres; el Pregó, els Geganters de la Llàntia i la Festa de la Tercera Edat, es trasllada a dissabte.

El cap de setmana començarà amb les matinades, que aquest any comptaran amb la participació de la Coordinadora de les Colles Geganteres de Mataró. Com a novetat també s'ha organitzat una "gimcana marrana" gràcies a la incorporació de l'entitat Espai Jove.

Com a activitats destacades dissabte a la tarda hi haurà la Cercavila de Gegants, provinents de diferents barris de la ciutat, que sortiran des del parc de la Llàntia i a la nit se celebrarà el correfoc amb la Momerota i els Diables Atabalats de Cerdanyola. Diumenge començarà el dia amb les matinades humides, un acte exclusiu de la Festa Major de la Llàntia per arribar fresc a la Paellada Popular.

La Llàntia és un dels barris de la ciutat que tot i la manca de finançament aquest any ha pogut celebrar novament la seva Festa Major. Des de l'organització però asseguren que han estat a punt de no poder-la fer. S'ha hagut de fer un programa molt ajustat i amb molts actes amb pressupost 0, que no haguessin pogut tirar endavant sense tot el capital humà del barri.

Informa: J.Peñaranda