Talent mataroní als Premis Enderrock

La segona volta de la votació popular dels Premis Enderrock, que s'ha iniciat aquesta setmana, porta bones notícies per a diferents artistes mataronins i maresmencs. A la categoria de millor cançó de cançó d'autor, el mataroní Joan Lorente està nominat pel seu tema "Crida". La sala Clap es troba entre les deu nominades a millor sala de concerts del 2018.

La formació Big Band Jazz Maresme, creada l'any 2005 amb la col·laboració de la Casa de la Música de Mataró, competeix per endur-se el premi al millor disc de jazz amb "Meeting our Neighbours".

Altres nominats del Maresme són: Judit Neddermann (millor artista, millor disc de cançó d'autor i millor cançó de cançó d'autor), Badgyal (millor treball de hip-hop i músiques urbanes), Ebri Knight (millor artista en directe, millor disc de pop-rock i millor cançó de pop-rock) i Narcís Perich (millor cançó de cançó d'autor).

El tancament de la primera volta va finalitzar amb un 30% més de participació que l'any passat i la segona ronda de votacions s'allargarà fins al diumenge 3 de febrer. Només tres propostes musicals passaran a la darrera fase.

Informa: L.Barroso