Oliva presenta Fusta de Cor a Mataró

El figuerenc Alverd Oliva ha aprofitat els Vermuts Musicals per presentar “Fusta de Cor” a Mataró. Es tracta del primer treball discogràfic del músic, que parteix d’un folk modern i emocional per explicar tot allò que l’envolta i el preocupa. El disc compta amb vuit cançons en les què també hi ha pop, rock i tocs de reggae i totes elles, més algun tema s’ha pogut escoltar al Parc de Llàntia, l’emplaçament escollit per la Casa de la Música en aquest primer diumenge de febrer.

El públic ha pogut constatar els estats vitals pels que ha passat Oliva. Cançons que narren l’alegria dels dies normals i la pena de les frustracions. Un univers ple de matisos i una base instrumental sòlida de baix i bateria que ha acompanyat les melodies i lletres del músic de Figueres. Tocs de blues i arranjaments de corda, balades a piano i veu i col•laboracions d’alçada amb Adrià Puntí composen les cançons d’Alverd Oliva.

Oliva explica que la música i l’art són per gaudir i que necessiten d’un públic que els hi doni valor, així que convida els mataronins a gaudir dels Vermuts Musicals i a descobrir la bona música que es fa a casa.

Informa: M.Rodríguez