Obres de renom a la nova temporada estable del Teatre Monumental

El musical “Maremar” de Dagoll Dagom serà un dels caps de cartell de la temporada estable del Teatre Monumental. La producció arribarà a Mataró el 23 de febrer amb dues sessions, una a les 6 de la tarda i l’altra a les 9 del vespre. A través d’aquest espectacle, la companyia intenta explicar el món refugiats a través d’una adaptació de l’obra “Pèricles, el príncep de Tir” de William Shakespeare. El musical, a més, compta amb música de Lluís Llach.

La temporada del Monumental, però, començarà el proper 26 de gener amb “Oskara”, un espectacle de dansa guanyador de tres Premis Max l’any 2017, entre ells el de millor espectacle de dansa i millor elenc de dansa. Creat per les companyies Kukai Dantza i La Veronal, “Oskara” uneix dues maneres oposades d’entendre la dansa: una que s’aferra a les arrels populars i una altra més avantguardista.

Pel que fa a representacions teatrals, la primera serà “Raphaëlle” que es podrà veure el 9 de febrer. A través de la vida de la “Raphäelle”, una dona trans, aquest espectacle de teatre documental vol fer reflexionar al públic sobre una societat en transformació i sobre els  referents i models amb els quals creixem.

El 2 de març, Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom protagonitzaran “El preu”, del dramaturg Arthur Miller. La història parla de les conseqüències que tenen les decisions que prenem a través de l’enfrontament entre dos germans que es retroben després de 16 anys sense parlar-se.

L’actor i dramaturg Alberto San Juan pujarà sobre l’escenari del Teatre Monumental el 7 d’abril amb “Mundo Obrero”.  Acompanyat per Luis Bermejo, Marta Calvó i Pilar Gómez, San Juan explica a través d’aquesta obra les reivindicacions del moviment obrer des de la seva creació el segle XIX fins l’actualitat.

La programació la tancarà l’1 de maig “Escape Room”, una comèdia dirigida i protagonitzada per Joel Joan, que compartirà escenari  amb Oriol Vila, Àgata Roca i Paula Vives.

Informa: S.Ruiz