Oberta la botiga virtual de Les Santes d’aquest any

La botiga virtual de Les Santes és oberta amb tot el marxandatge, publicacions, reproduccions i sobretot samarretes d’aquest any. A través del web botiga.lessantes.cat tothom qui ho vulgui podrà encarregar els productes personalitzats d’aquesta edició de Les Santes com puguin ser els gots solidaris amb la imatge del cartell de Jordi Prat Pons. Les grans estrelles d’aquesta botiga virtual, per tots aquells que no es volen quedar sense, són les samarretes. Com en les darreres edicions es poden obtenir de màniga curta o tirants per a nens o adults, o també de coll de pic, en totes les talles des dels 2 anys fins a un màxim de 3XL.

En aquesta botiga virtual també s’hi poden trobar els barrets per l’Escapada a Negra Nit, diferents reproduccions del cartell amb les comparses de Mataró, llibres, música o les reproduccions de goma d’en Robafaves, la Geganta, la Momerota, el Drac o el pilar dels Capgrossos de Mataró.

La botiga virtual requereix de registre i, un cop fet, només s’haurà d’emplenar la cistella de la compra i efectuar el pagament. Amb el full de comanda es podrà recollir la compra un cop s’obri la botiga física. Aquesta, obrirà la seves portes el 17 de juliol a les 10h del matí i romandrà oberta fins el diumenge 29 de juliol. Això sí, des del diumenge 22 i fins l’últim dia la botiga només obrirà de tardes.

Informa: M.Gómez