Mataró treu profit del "Poesia i +"

Mataró va acollir divendres el festival poètic "Poesia i +". Festival nascut fa 14 anys a Caldes d'Estrac de la mà de la Fundació Palau  i que amb el temps s'ha anat expandint per la comarca. Un passeig poeticomusical en una barreja de dues arts protagonistes, la poesia i la música en viu, que va començar el 4 de juliol i que finalitzarà el 14. Mataró és una de les ciutats de la comarca, juntament Canet, Arenys, Caldes o Llavaneres amb les que compta el festival i on aquest darrer divendres s'ha dut a terme tres recitals a diferents indrets durant tota la tarda i el vespre.

El recorregut artístic va començar a la casa Coll i Regàs amb la participació de Pía Sommer i el mataroní J.M Calleja. A continuació al patí  de Ca l'Arenas Ivette Nadal i Caïm Riba van presentar "Arbres, mars", un viatge intens i accelerat per la poesia i la veu de Nadal amb la complicitat d'un músic de llarga trajectòria, el guitarrista Riba, que desmunta totes les peces per fer-ne ritmes nous.

"Poesia i +" va posar punt final a Mataró als jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra amb els ritmes frenètics de Seward i Javier Gallego “Crudo”, i el cantautor de "Life vest under your seat", Pau Vallvé.

Informa: L.Fernández / J.Masriera