L'OCA referma l'aposta per vincular les campanades a Santa Maria amb la revetlla popular

Nou èxit de l’OCA de Cap d’any, la revetlla popular que s’ha celebrat un any més a Santa Anna. L’organització està molt satisfeta del desenvolupament de la vetllada i valoren molt positivament el seguiment que van tenir les campanades a Santa Maria. Un fet que els anima a seguir apostant per aquest acte i lligar-lo amb la revetlla popular. A més aquest 2019 s’ha apostat per una disco mòbil que ha conduit als assistents a les campanades de Santa Maria fins a Santa Anna a ritme de música. D’altra banda, un dels reptes de cara a futures edicions és incorporar actuacions en directe.

La tarda del mateix dia 31 l’OCA comença a escalfar motors amb la seva versió infantil. Des de 2/4 de 6 a la mateixa Plaça Santa Anna s’hi ofereixen tallers, diferents espectacles d'animació i un berenar per als infants. Una versió de l'OCA per tal que els més petits de la casa també puguin participar de la festa.

L’OCA 2019 ha apostat per ser una festa lliure d’agressions sexistes. Per això s’ha comptat amb dues persones expertes en violències masclistes per assessorar i atendre possibles casos que es produeixin durant aquesta vetllada.