Les vinyetes i el món creatiu de Parera, a tres espais de la ciutat

L’artista Jaume Parera exposa aquests dies tota la seva creació per primera vegada. Als seus seixanta anys, i animat i recolzat pels seus amics, Parera mostra les seves obres en tres espais diferents de la ciutat: la galeria d’art “La Destil•leria”, la sala d’exposició de l’agrupació cientifico-excursionista i el bar l’“Altre”. Un fet original que demostra la versatilitat de l’obra, que té la capacitat de lluir en ambients molt diferents. Parera explica que l’experiència ha estat gratificant i que a les exposicions s’hi pot veure la feina feta al llarg dels últims anys, quan perfeccionava la tècnica i les diverses disciplines artístiques en classes i tallers.

D’entre tot el seu món creatiu, a les exposicions hi destaquen les vinyetes, la forma d’expressió en què Parera se sent més còmode. Influenciat per artistes com Joan Brossa, l’autor afirma que es tracta de poemes visuals. Aconsegueix desenvolupar una idea a través d’un dibuix simple.

És el primer cop que Parera exposa la seva obra i no descarta fer més exposicions en un futur. Sobretot de vinyetes, perquè són la seva debilitat. De moment, la primera es pot veure als tres espais fins el 20 d’octubre.

Informa: M. Rodríguez