Les Santes s'obren al Pla d'en Boet, Via Europa i Camí de la Serra

Els barris del Pla d’en Boet, Camí de la Serra i Via Europa acolliran aquest any diversos actes de Les Santes. Es tracta d’un projecte en fase de prova pilot, anomenat Les Santes als Barris, que s’arrencarà en aquests tres barris que aquest any, per problemes diversos, no han pogut realitzar la seva Festa Major particular. En tots tres barris, el programa d’actes tindrà lloc una setmana abans de l’inici de Les Santes, del 19 al 21 de juliol. La regidora de Cultura, Maria José Pérez, explica que amb tot, la voluntat d’aquesta prova pilot, és fer de Les Santes una festa més inclusiva i cohesionada.

Les activitats d’aquesta avantsala de Les Santes estan pensades per a tots els públics. La nit de divendres es farà un cinema a la fresca davant el Poliesportiu Eusebi Millán amb la pel·lícula “Campeones”, un altre al carrer d’Alemanya amb carrer de Xipre on es podrà veure “Ralph rompe internet” i un a la plaça Maria Eurèlia Campany on es projectarà “Ant-man y la avispa”. Dissabte serà el torn dels concerts i els balls amb les orquestres Latin swing al Pla d’en Boet, Tarzan Grup a Via Europa i Rimel Grup & Jordi Moncanyo al Camí de la Serra. Diumenge a la tarda, serà el torn dels espectacles infantils .

“Càmalic” serà l’espectacle que infantil tindrà lloc diumenge a les 6 de la tarda a Via Europa a càrrec del contacontes Santi Rovira. A les 7 de la tarda, al Camí de la Serra, es podrà veure l’espectacle de titelles “El peix irisat” a càrrec de Tanaka Teatre. El clown mataroní Sabanni mostrarà el seu espectacle “Amb P de pallasso” al Pla d’en Boet a les 8 del vespre.

 

Informa: S.Ruiz/A.Gual