Les Santes-Escorxador comença demà la festa seva popular

foto: mataro.org

El barri Les Santes-Escorxador comença demà la seva festa popular. Començarà demà divendres a les 7 de la tarda amb la Crida a la Festa. Un reclam que consistirà en un recorregut pels principals carrers del barri amb el gegant Pasqual com a principal protagonista. Després, Jaume Gonzàlez serà l’encarregat d’entonar el Pregó d’inici de festa, al que seguirà un sopar de germanor a partir de dos quarts de deu de la nit. Com explica Toni Roy,president de l'associació de veiïns, han preparat un programa amb activitats diverses, pensades per al diferent tipus de públic que viu al barri. Des de la tradicional cantada d’Havaneres, fins a jocs infantils i conta contes pensats per als més petits.

La primera nit acabarà amb música: el grup la Removida versionarà clàssics dels anys 80, mentre que Electrikal Sound clourà la nit amb una Disco Mòbil per a totes les edats. Els actes de festa seguiran dissabte amb un mercat solidari de segona mà i activitats infantils com el ContaContes a la biblioteca Antoni Comas, un Pinta Cares i la Xeringueta.  Una Masterclass de zumba i el sopar popular i més música posaran el punt i final a dissabte.

Finalment, diumenge serà el torn de la plantada de gegants i de veure a la Família Robafaves acompanyant el gegant Pasqual a partir de les 11 del matí. El fi de festa serà a les deu de la nit amb les tradicionals havaneres i rom cremat a càrrec de Mar Blau.