La temporada del Músiques Tranquil•les cada cop més eclèctica i variada

Flamenc, jazz, reggae, pop i soul són només alguns dels estils que es podran sentir aquest proper semestre a la nova Temporada del Músiques Tranquil•les. Aquest dijous al vespre María Jose Llergo i Marc López donen el tret de sortida al 2019 amb un flamenc íntim i, segons expliquen, música tendra, sentida i profunda. Aquesta jove, de fet, ja està programada pel Primavera Sound d’aquest any i amb Marc López tenen per endavant una ràpida projecció que fa parada ara a Mataró en aquesta cita musical. Una temporada que per aquesta vegada varia lleugerament el procediment de selecció dels grups. Fins aquest moment els mateixos membres de la comunitat decidien quins grups volien veure i escoltar en directe, mentre que s’ha decidit que ara el més important és escoltar la reacció i opinió dels qui assisteixen en els concerts.

De cara al 7 de febrer serà el torn de Claudia Cabero trio de música d’arrel de caràcter íntim i proper. Presentarà ‘Melic’, el seu primer treball. Un mes després, el 7 de març qui pujarà a l’escenari del Casal Aliança serà la proposta de Feliu Ventura i Xerrameq Tiquismiquis i els Aborígens. Un espectacle que aglutinarà músics consolidats passant per tots els estils del reggae. El 4 d’abril el soul de Monica Green Duo visitarà Mataró en la celebració dels seus 30 anys amb una vetllada íntima amb la seva veu i un únic piano. La pianista i compositora Clara Peya serà la protagonista del mes de maig, amb el seu darrer treball ‘Oceanes’. I qui tancarà el cicle serà Enric Llucià group que, acompanyat per una banda, presentarà el seu segon treball anomenat “Viure”. Amb el seu pop d’autor el 6 de juny es posarà punt i final al Músiques Tranquil•les que segueix apostant per atreure propostes interessants més enllà de la popularitat dels grups. 

Com en les darreres edicions es posa a disposició l’abonament per a tota la temporada a 45 euros. Com a novetat d’aquesta edició també es podrà comprar anticipadament una promoció que inclou l’entrada al concert, l’entrepà i la beguda per un total de 15 euros. 

Informa: M.Gómez / C.Salad