La Mostra d'Entitats reivindica l'associacionisme a Mataró

El teixit associatiu de Mataró torna a fer pinya per donar-se a conèixer i difondre les seves activitats. La Plaça de Santa Anna serà aquest proper dissabte escenari de la nova edició, la setena, de la Mostra d’Entitats. La trobada bianual compta amb el lema “A Mataró, l’Associacionisme es viu!” i la presència d’un total de 83 entitats procedents de l’àmbit de la solidaritat, l’esport, l’economia, la cultura o també l’àmbit social i sociosanitari. Seran elles les que es mostraran tot el dia per donar valor a la seva tasca.  És l’edició en què més entitats hi ha participat. 

La ciutat de Mataró té més de 700 entitats que treballen al llarg de l’any amb el repte de fer de la ciutat de Mataró un indret més divers, viu i solidari. Al llarg de la Mostra es realitzaran diferents activitats i tallers així com jocs i activitats diverses. Entre aquestes hi haurà exhibicions de flamenc, zumba o gimnàstica artística, tallers de protecció solar, henna, estampació africana o llenguatge de signes en català. Una de les grans novetats serà que en aquesta edició es presentarà la flashmob “Jo sóc com tu 2018”. Entre totes les entitats participants n’hi ha de fa molts anys, com és el cas de la ONCE de Mataró o de recents com és la Fundació Ramón Rosal. Totes dues valoren molt positivament ser present en aquesta Mostra. 

La Mostra d’Entitats de Mataró tindrà lloc dissabte 2 de juny, mateixa data en què hi ha convocada oficialment una manifestació unionista que ha hagut de modificar el seu recorregut per no coincidir ni incidir directament amb la Mostra. L’Ajuntament de Mataró ha assegurat que està pendent de la situació i s’està analitzant tant amb la Policia Local com amb Mossos d’Esquadra.

Informa: J. Méndez/ M.Gómez