La Biblioteca Antoni Comas celebra 6 anys com un equipament consolidat

La Biblioteca Antoni Comas celebra el seu 6è aniversari com un equipament consolidat i molt proper als seus usuaris. Al llarg de tot el mes de febrer s’han organitzat diverses activitats per celebrar l’aniversari de la biblioteca situada a l’Escorxador. Segons dades de la Diputació de Barcelona, la Biblioteca Antoni Comas té uns usuaris fidels; cada dia passen per l’equipament una mitjana d’uns 375 usuaris al dia i fan una mitjana de 300 préstecs diaris. 

La directora de la Biblioteca Antoni Comas assenyala que a banda del paper cultural que té l’equipament, treballen per fer una feina social i per aportar valors als seus usuaris. En aquest sentit afirma que l’equip intenta fer un pas més enllà i aportar sempre alguna cosa més del que els demanen els seus usuaris. Una biblioteca que pretén ser també un punt de trobada.

Per celebrar l’efemèride s’organitzen diverses activitats especials per a tots els públics durant el mes de febrer com ara, aquest proper dia 8, un esdeveniment sobre la saga Harry Potter a la sala d’actes, amb un concurs en el qual quatre equips de joves lectors hauran de demostrar els seus coneixements sobre el món màgic.

Informa: C.Sánchez/B.Doñate