Imatges del reconegut fotògraf Leopoldo Pomés a l'Ateneu de la Fundació Iluro

Imatges d'Antoni Tàpies i Teresa Gimpera o campanyes publicitàries tan conegudes com les del conyac Terry o el cava Freixenet són les que es poden veure, des d'ahir, a l'exposició Flaschback de Leopoldo Pomés a l'ateneu de la fundació Iluro. Una àmplia mostra del treball d'un dels grans referents de la fotografia i la publicitat catalana contemporània. 
L'exposició es divideix en dues parts. La primera, de fotografia, recull les creacions de Pomés des dels seus inicis, vinculats al grup Dau al Set fins a l'actualitat. I la segona, de publicitat, exposa aquest món on Pomés va destacar aportant un nou estil sofisticat, elegant, sensual i imaginatiu, on destaca el blanc i negre com a element expressiu.
Un cop dins el món publicitari, Pomés mai va deixar la fotografia. Julián Guillamon, comissari de l'exposició explica que com aconseguia alguns dels seus retrats protagonitzats per figures femenines. 

Aquesta exposició ja és la segona que es tira endavant amb la col•laboració de Catalunya La Pedrera, la primera va ser la de "Colita, perquè sí!" Pere Carles, president de la Fundació Iluro, explica que l'objectiu és apropar a la ciutat obres d'interès. 

Flaschback de Leopoldo Pomés es podrà veure a l'Ateneu de la Fundació Iluro fins al 19 de maig. 

Informa: J.Peñaranda

 

Tags: