Gènesis 88 torna a guanyar un premi internacional, aquest als Estats Units

Gènesis 88, la websèrie mataronina creada el 2015 per Francesc Sellers, ha guanyat un nou premi internacional, en aquest cas als Estats Units. L’equip responsable de la producció torna a creuar l'Atlàntic per recollir el premi a la millor sèrie internacional al Miami Web Fest, un dels festivals amb més reconeixement mundial al sector de les websèries.

Produïda pel grup Fata Morgana, Gènesis 88 s'emmarca entre la comèdia, el thriller i la ciència-ficció. La websèrie, filmada a molts punts de Mataró ja ha estrenat la segona temporada, que està formada per set capítols.

En el programa El Mirador d’aquesta casa, hem tingut l'oportunitat d'entrevistar dos dels integrants de Fata Morgana, Jordi París i Gabi Gel. Jordi París explica que estava nominada en dues categories (drama i websèrie internacional) i que al final va endur-se el premi a la millor websèrie internacional.

Una producció filmada entre Barcelona i el Maresme, realitzada amb el suport  de tècnics i actors amateurs. La websèrie ha estat possible amb poc pressupost i amb l'ajuda de participants i col·laboradors que han volgut endinsar-se en aquesta aventura.

De fet, els responsables de Gènesis 88 tornaran a agafar un avió cap a Itàlia (Bari), on els espera la nominació a un nou premi que encara desconeixen. Tot i això, aquesta producció ja té una recopilació de més de sis premis. Entre ells el premi TOP 100 de les millors websèries del món.

 

Informa: A.Pérez-Vico / C.Salad

Noticies relacionades