El Sonic June guanya públic amb Chaqueta de Chandal, Her Little Donkey o Balago entre d'altres bandes

El Sonic June tanca la segona edició del festival amb un balanç positiu. Tres dies de música independent que han portat a Mataró bandes de renom com Chaqueta de Chandal, Her Little Donkey o Balago i que ha servit perquè el públic pugui conèixer les creacions de Ultravisión o Poetry Boy. Els organitzadors es mostren satisfets d’haver consolidat un festival que ha tingut música des de divendres i fins a diumenge, amb l’objectiu de mantenir el públic fidel i omplir els tres escenaris de cares noves. El president d’Aiguamoll Records, Israel Parra, afirma estar satisfet i destaca el concert de Chaqueta de Chandal.

El Sonic June segueix apostant per l’indie i l’electrònica, però també per tocs experimentals. Prova d’això s’ha pogut veure a la llibreria Dòria, on els responsables del festival, també creadors del programa de Mataró Ràdio “El Radiocasette” han tancat la temporada amb un programa especial que ha comptat amb els concerts de Mutura i Namina.

L’altre escenari de la segona edició del Sonic June ha estat l’espai F del Foment, on el públic ha pogut gaudir de la música de Balago, Louer, Vibora Umbra i Nara is Neus.

 

M.Rodríguez / J.Masriera