El Negrassette aposta pel rock dur fet a casa

La Sala Clap acull aquest divendres la primera edició del “Negrassette”, un nou festival de rock dur mataroní. Un cicle organitzat pel programa d’aquesta casa El Radiocassette, la Casa de la Música i Aiguamoll Record que començarà a les 21h. El cartell està format per dos grups de Mataró i dos grups de la resta del Maresme. Tots quatre, això sí, comparteixen un estil de música dur, que Pedro Vicente del Roble, del Radiocassette i Aiguamolls Record, explica que s’aproxima al metal. Els mataronins “Golíat” seran els caps de cartell del festival, on presentaran “Quimeres”, el seu proper EP editat en vinil. També actuarà “Me dicen que queme coses”, que acaben de treure nou EP titulat “Mañana no hay; els Montbuiencs “Udol”, que tancaran la gira de “153 lliures i 17 salaris”. El grup “Poire” serà l’encarregat de tancar el festival. 

Tot i que de moment només hi ha confirmada la primera edició de “Negrassette”, Pedro Vicente del Roble confia que hi hagi una segona edició d’aquest festival de rock dur. Un gènere musical que té un públic molt fidel. 

L’entrada de “Negrassette” té un cost de 7 euros si es compra de manera anticipada i de 10 euros si es compra a la taquilla.