El dramaturg Pere Anglas publica la seva primera novel·la, "L'ombra de l'amor"

Un jove autor i empresari teatral rep una proposta d’un marquès italià que el convida a escriure una obra de teatre sobre la naturalesa de l’amor i poder-la estrenar amb la seva companyia. Aquesta és la trama de “L’ombra de l’amor”, la primera novel•la de l’escriptor i actor Pere Anglas. La història se situa a principis dels anys 20, en plena dictadura de Primo de Rivera, una època en què el teatre encara es feia amb decorats de paper i s’intentava omplir les sales amb astúcia, reclamant l’atenció de l’espectador.

“L’ombra de l’amor” és una aventura romàntica i d’intriga que submergeix el lector al Paral•lel de Barcelona, el carrer més popular i alegre de la ciutat, on els teatres i cabarets posaven a prova el nou règim autoritari. Un homenatge a sales com “Bataclan o Pompeia”, que programaven obres per fer riure el públic, amb la intenció de fer-los passar l’estona i ajudar-los a evadir-se de la realitat. 

Autor d’una desena d’obres de teatre, Anglas es posa a prova amb aquesta nova obra literària. El llibre l’edita Voliana Edicions i ja es pot trobar a totes les llibreries.