Bona actuació dels Capgrossos de Mataró a la Festa Major de Sabadell

La Festa Major de Sabadell ha estat en dotze ocasions escenari pels primers castells del segon tram de temporada pels Capgrossos. També ho ha fet en aquesta ocasió, en la que els mataronins han actuat a la Plaça de Sant Roc de Sabadell aquest diumenge passat. Tot i que els millors castells que han fet els blau marí a la capital del Vallès Occidental han estat el 3 i el 4 de 9 amb folre, aquesta vegada els Capgrossos van optar per treballar altres estructures. Així, van descarregar el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 7. 

Conjuntament amb els Capgrossos, a Sabadell també hi van actuar els Minyons de Terrassa, els Castellers de Barcelona i els amfitrions Castellers de Sabadell. Aquests últims i amb la inspiració i motivació d'actuar a casa seva, van aconseguir la fita de descarregar la millor actuació de la temporada: el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i la torre de 8 amb folre.

Ara els Capgrossos segueixen amb el calendari previst amb actuacions aquest dissabte a la Plaça de l'Ajuntament d'Alella i el proper 11 de setembre al Born de Barcelona en motiu de la Diada Nacional, tot plegat abans no marxar cap a Navarra.