Arrenca el XVè Cicle de Sarsuela del Foment amb La Dogaresa

El XVè Cicle de Sarsuela del Foment ha arrencat al Teatre Monumental amb La Dogaresa, una sarsuela que per al coordinador d'aquest cicle, Antoni Vilà, té un significat especial.

La companyia de sarsueles Ciutat Comtal, el Cor la Lírica de Sant Andreu i l'Orquestra Aula Lírica són els encarregats d'interpretar aquesta obra estrenada per primera vegada el setembre de 1920 a Barcelona. L'acció trasllada l'espectador a una Venècia llegendària i romàntica que gira al voltant del Palau Ducal de la Plaça de Sant Marc. Sota la direcció escènica de Rafael Miralles i la direcció musical d'Aníbal Gil, la representació mataronina compta amb les veus de Ximena Agurto, Alberto Cazes, Vicenç Esteve i Xavi Fernández.

Diumenge, a més, es va presentar oficialment la temporada 2019 de música del Foment, que també inclou la XIVa edició de concerts de cambra i la XVIIa de concerts simfònics.

La propera trobada amb la música del Foment tindrà lloc el 16 de març amb l'actuació de l'Orquestra Terrassa 48, que repeteix experiència a la ciutat però aquesta vegada ho farà al Teatre de l'Escola Valldemia.

Informa: L.Barroso / J.Masriera