Últims dies de l’exposició “Art i Encanteri” d’Eduard Alcoy

culturamataro.cat

L’exposició “Art i Encanteri (1950-1987)” d’Eduard Alcoy tanca les seves portes a Ca l’Arenas aquest proper diumenge, 8 d’abril. La mostra del pintor, nascut a Barcelona però mataroní d’adopció, es basa en diferents temàtiques que repeteix al llarg de tota la seva obra: l’apocalipsi, els ocells i els vells presagis, el caos o l’infern. Alcoy és una figura molt reconeguda en l’àmbit artístic, prova d’això n’és l’extensa obra que va deixar al 1987.

Des de Ca l’Arenas celebren l’afluència de gent que ha portat aquesta exposició al seu espai. De fet, Alcoy té un estil molt particular i  li agradava molt la numerologia, per la màgia que li recordaven els números, la lluna vermella, els rellotges o els corbs. Eduard Alcoy té una simbologia molt repetitiva que fan de la seva obra un conjunt únic i singular.

L’exposició també inclou una sala vermella en representació de l’infern. Una sala plena de dimonis, on el vermell és el color predominant i on la màgia i l’encanteri transporta a l’espectador al món d’art d’Eduard Alcoy.

 

Informa: M.Gómez